Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Web stranica Vašeg vjenčanja sa online listom poklona

Web stranica Vašeg vjenčanja sa online listom poklonaObavijestite svoje uzvanike o planu vjenčanja na nov i moderan način. Pružite im sve informacije vezane uz vaš dan na jednom mjestu. Mi ćemo vam pomoći da izaberete poklone iz našeg bogatog kataloga poklona i sastaviti online listu vjenčanih poklona.

Uz pomoć svojih prijatelja, rodbine i uzvanika opremite svoj dom onako kako želite, pružite im mogućnost da vam daruju poklone koje ste sami odabrali.
Na brz i jednostavan način, vaši uzvanici će odabrati poklon i darovati vas, a mi ćemo ga zapakirati i dostaviti na vašu adresu u dogovorenom terminu.

Web stranica vjenčanja je moderan, interaktivan, jednostavan i zabavan način na koji ćete svoje uzvanike obavijestiti o svim terminima i lokacijama vašeg vjenčanja. Web stranica je zaštićena i mogu je vidjeti samo uzvanici kojima ste proslijedili šifru –lozinku za ulaz.
Nakon vjenčanja na web stranci je foto album sa svim slikama koje želite podijeliti sa svojim uzvanicima, tu je i prostor za video.

Mladenci.hr je prvi interaktivni vjenčani web site ovakvog tipa uspostavljen u skladu sa svjetskim trendovima koji su ritual oko logistike vjenčanja doveli do pravog savršenstva.

Specijalizirani portal mladenci.hr će veći dio priprema vezan uz informacije o vjenčanju i vjenčane poklone odraditi za Vas.


Portal mladenci.hr


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Pravila kod planiranja vjenčanja
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Izrada narukvica za gošće vjenčanja (umjesto klasičnih kitica/revera)
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi