Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Vjenčanje na prvi pogled

Printshop pozivnice za vjenčanje 27.7.2011.
London, mjestimično sunčano, ali svakih pola sata ljetni pljusak okupao bi grad. Trčim prema našem malom restoranu, vješto izbjegavajući lokve. Dolazim pred restoran. Peter je već tu. Razvukla sam najljepši osmijeh koji volim nazivati broj 5. Onaj pun ljubavi, kad se skupa s usnama smiju i tvoje oči. Predložila sam da krenemo u restoran, ali on je stajao i gledao me.
Kleknuo je na ulici pred restoranom, izvadio malu rozu kutijicu i na iskrivljenom hrvatskom rekao te čarobne riječi: "Hoćeš li se udati za mena?" -"DA!" vrisnula sam.

15.9.2011.
Cijelo ljeto sam uživala putujući po Jadranu. Prve dane rujna dočekao me PAF! Neugodno me iznenadila činjenica kako imam premalo vremena do vjenčanja i uhvatila me panika. Ona histerična panika mladih djevojaka koje se udaju: koja sala, odabir pozivnica, svečani meni, oznake za stolove, popis gostiju, vjenčanica, prstenje, glazba, dj ili band... polako sam se počela gubiti u svim ovim pojmovima. Sve to skupa izgledalo mi je kao logaritamska jednadžba.

Magnet sa slikom za vjenčanje

1.10.2011.
Dogodio se sudbonosni trenutak. Jučer sam surfajući naišla na printshop.hr. Čitam ja dalje, piše da oni mogu sve. U čudu sam. Nazvala sam i dogovorila sastanak. I znate što? Oni mogu uistinu SVE!
Na prvi pogled zaljubila sam se u pozivnice koje su mi ponudili. Ja sam htjela svoje, unikatne, na posebnom papiru. I to mogu! Zamislili smo, stavili na papir i već to popodne poslali su mi nekoliko primjera na uvid. Peter je bio oduševljen kad sam mu mailala odabrane pozivnice.

3.10.2011.
Danas su mi već gotove unikatne pozivnice, odlazim u Printshop, po njih. Usput ću odabrati i kuverte. Odlučila sam i svoju staru bubu oblijepit natpisom "Just married" - pogodite: oni i to mogu!

4.10.2011.
Opet sam sretna. Ruka spasa i printshop.hr omogućuju mi da popis gostiju i svečani meni naručim online. Moj san o savršenom vjenčanju ipak dolazi na svoje... Za revere smo se odlucili da ćemo izraditi bedževe, a poklon uzvanicima bit će magneti za frižider. Moj san je ostvaren, zahvaljujući Printshop web trgovini.

25.2.2012.
Stigao je i taj dan. Ja sa osmijehom na licu, Peter kraj mene. A buba obljepljena naljepnicom Just married vozi nas u zajedničku budućnost.

Printshop pozivnice i zahvalnice

Printshop.hr
023 309 172, 098 420 011
FUTURO, Grgura Budislavića 99, Zadar


Tekst: Printshop - Futuro 21.4.2012.


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Pravila kod planiranja vjenčanja
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Izrada narukvica za gošće vjenčanja (umjesto klasičnih kitica/revera)
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi