Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Izjava o odgovornosti

Informacije na ovoj stranici objavljene su u dobroj namjeri, te smo, u mjeri koja je bila moguća, provjerili njihovu autentičnost i vjerodostojnost. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih. To se posebno, ali ne isključivo, odnosi na: tekstove i slike primljene od trećih osoba i čitatelja, sadržaj stavljen na forumu od članova foruma, linkove na druge web stranice, fontove, dokumente, ostali download sadržaj i dr.

Pravila o privatnosti

Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na portalu Vjenčanje Snova neće prikazati ili ustupati trećim osobama, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

Portal Vjenčanje Snova koristi za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web stranicu. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas po vašim interesima zanimaju.

Uvjeti korištenja:

Sadržaj (članci, slike, tekstovi, dokumenti i ostalo) portala Vjenčanje Snova zaštićen je autorskim pravima po Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.

Bez dozvole autora izričito je zabranjeno: komercijalno korištenje na bilo koji način bilo kojeg dijela portala Vjenčanje Snova, ili objava sadržaja ovog portala na drugim web stranicama, tiskovinama, letcima i dr. bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom obliku ili djelomično izmijenjenom.
Za dozvolu reprodukcije, tiska, preradu, stavljanje na raspolaganje javnosti i sva druga korištenja ovih autorskih djela javite se uredništvu, koje će vaš upit proslijediti autoru.

Bez odobrenja autora dopušteno je sljedeće:
Pohranjivanje i spremanje autorskog djela na računalo, disk ili drugo sredstvo pohrane podataka radi korištenja za osobne potrebe,
Citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: www.vjencanjesnova.com i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.

Potrebno je posebno napomenuti da je nad dijelom fotografija objavljenih na portalu Vjenčanje Snova autorsko pravo pridržano od raznih autora, od kojih smo dobili pravo objave fotografija na ovom portalu, te se ovom prigodom zahvaljujemo: PD Photo i stock.xchng. Ujedno naglašavamo da su fotografije unutar imenika/sponzoriranih članaka/galerija vlasništvo cijenjenih firmi pored čijih podataka su postavljene te su stavljene u svrhu predstavljanja njihovih djelatnosti.

Slanjem sadržaja na portal ili forum Vjenčanje Snova pošiljatelj se slaže da te sadržaje ustupa portalu Vjenčanje Snova na slobodno korištenje i objavu na neodređeno vrijeme bez naknade.

Sadržaj ovih uvjeta korištenja i pravila o privatnosti može se mijenjati o čemu portal Vjenčanje Snova nije dužan obavijestiti korisnike.

Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi