Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Isticanje ljepote posebnom rasvjetom

Isticanje ljepote posebnom rasvjetomSve se više pažnje pridaje uređenju prostora u kojem se održava vjenčanje. Zbog toga je iznimno važno kvalitetno osvjetljenje. Upravo će ono istaknuti ljepotu svakog detalja po kojem će mladenci i njihovi gosti još dugo pamtiti taj poseban dan.
Većinu dekoracija mladenci odabiru sami vodeći se vlastitim ukusom, no kod onih tehničke prirode potrebno je konzultirati se sa stručnjacima. Kao idealni sugovornici za to nameću se majstori rasvjete iz tvrtke Prolight koja u osvjetljenju vjenčanja u Hrvatskoj ima najdulji staž i najbogatije iskustvo.

Posebna rasvjeta ljepoti interijera i eksterijera može dati posve novu dimenziju. Kako bi se naglasila posebnost njegova vanjskog izgleda, restoran u kojem se održava vjenčanje, može se osvijetliti bijelom svjetlošću ili pak obojiti u mladencima omiljene boje. Slične svjetlosne intervencije novi sjaj daj i unutrašnjem prostoru – kazao je Hrvoje Šimić, direktor Prolighta, te dodao da uzvanike posebno oduševljava isticanje onih detalja čiji je kreator sama priroda.

Prolight rasvjeta za vjenčanja

Bijeli snop svjetlosti iz mraka će, na opće oduševljenje prolaznika, izvući veličanstveni grm ruža ili samozatajnu ljepotu stabla u blizini ulaza u restoran. U prostoru pak u kojem se održava slavlje, naglasak treba staviti na cvjetne kreacije s potpisom ljudske ruke. Kako višednevni rad sjajnih florista zbog neodgovarajućeg osvjetljenja ne bi prošao nezapaženo, stručnjaci iz Prolighta mladence savjetuju da posebnu pozornost pridaju osvjetljenju središnjeg stola na kojem se nalazi najatraktivniji cvjetni aranžman.

Prolight rasvjeta za vjenčanja

Plesnom su podiju namijenjeni dinamični programi svjetlosti koji će pratiti tijek zabave. Svaka pjesma time dobiva jedinstvenu svjetlosnu koreografiju. Posebni pak trenuci večeri poput ulaska mladenaca u dvoranu, prvoga plesa i rezanja torte mogu dobiti i dodatnu ljepotu zahvaljujući efektima poput nježnih balončića od sapunice, čarobnoga umjetnog snijega ili niskoga dima.

Prolight rasvjeta za vjenčanja

Za mladence koji na svojem vjenčanju žele nešto uistinu posebno, tu je veličanstveni laser show.

Prolight rasvjeta za vjenčanja

Za svoj rad tvrtka Prolight dobila je niz priznanja, a posebno je ponosna na ona sa sajmova vjenčanja. Naime, lijepo je raditi za korporativne klijente, no posebna je čast sudjelovati u kreiranju dana koji će dvoje ljudi pamtiti čitav život, kazao je Šimić i složio se kako ta čast nameće i veliku odgovornost. Zbog toga budućim mladencima savjetuje da u planiranju vlastitog vjenčanja ne pristaju na kompromise. Taj dan, ističe, imaju pravo za sebe tražiti ono najbolje.

Prolight, Kustošijanska 8, Zagreb
01/3015-593; 099/3015-593;
vjencanja@prolight.hr


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi