Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Novi trendovi u dizajniranju pozivnica

Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje Kreativne ruke nikad ne miruju, tako su nam kreativke iz Angelus art-a predstavile nove kolekcije pozivnica izrađenih popularnim i novim tehnikama.

Reljefni ukrasni motivi pozivnica i zahvalnica dobivaju sasvim novu dimenziju kroz tehnike blindruck, embossing i letterpress. Kao laicima nam ti nazivi ne govore mnogo, no ono što su nam pokazali ostavilo nas je bez daha.

Primjere ovih zanimljivih tehnika vidjeli smo kroz nove kolekcije Diamond, Per sempre, Trendy i Round Joy, izrađene u raznim varijantama boja i detalja, od klasično elegantnih bijelih, zlatnih i srebrnih do vatrenih ciklama-ljubičastih, zelenih, crvenih...

Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje

Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje

Uz sve pozivnice mogu se odabrati i zahvalnice, konfeti/pokloni za goste, raspored i oznake sjedenja, knjiga gostiju, brojevi stolova, reveri, tablice za automobil, kutije za kolače, jastučić za prstenje, menu i naljepnice za vino iz iste kolekcije.

Novi trendovi u dizajniranju pozivnica za vjenčanje

"Naša misija je dizajnirati pozivnice koje su istovremeno elegantne i moderne, a u svakom slučaju originalne. U posljednje tri godine imali smo nekoliko tisuća zadovoljnih mladenaca koji su nam poticaj i inspiracija za nove projekte. Naši proizvodi odlično su prihvaćeni i izvan granica Hrvatske tako da nam narudžbe stižu iz svih županija i cijelog svijeta. To je najljepše priznanje koje možemo dobiti za svoj rad." rekla nam je zadovoljna vlasnica Angelus arta, Slađana Novak. "Ove sezone odlučili smo mladencima opet ponuditi nešto novo i ne tako često viđeno u Hrvatskoj. Riječ je o detaljima izrađenim novim i nesvakidašnjim tehnikama koji naše proizvode podižu na jednu novu razinu."

I zaista, kreativke iz Angelus art-a pokazale su nam kako su te nove tehnike primjenjive na novim, ali i na prijašnjim kolekcijama, naime svaki proizvod može se prilagoditi željama mladenaca, bilo da se radi o promjeni boje ili umetanja nekog novog unikatnog detalja.
Kao što je svako vjenčanje posebno i jedinstveno te svojim detaljima priča o mladencima, tako su i njihove pozivnice, zahvalnice i svi ostali proizvodi dio te unikatne priče. Na raspolaganju su vam da vašem vjenčanju daju posebnu i čarobnu notu te vašu priču ispričaju na neponovljiv način.

Angelus art
01/3630 682
info@angelus-art.hr


Tekst: Vjenčanje snova, 24.1.2011.


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi