Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Neobične pozivnice za vjenčanje

Neobične pozivnice za vjenčanje - Angelus art Sve više mladenaca okreće se manje formalnim, drugačijim i netradicionalnim vjenčanjima. To su mladenci koji žele u svoje vjenčanje unijeti moderan duh te da ono bude ispunjeno neobičnim, pamtljivim detaljima, onima koje njihovo vjenčanje čine nezaboravnim.

Bez obzira radilo se o neuobičajenoj lokaciji za vjenčanje, životnom stilu ili posebnoj priči mladenaca, takva vjenčanja zaslužuju i svoje neobične pozivnice.

Pregršt takvih nalazimo u Angelus artu, pravoj tvornici dobrih i originalnih ideja.

Mnogi mladenci imaju svoju priču vezanu uz putovanja, inozemstvo, daleke destinacije... U tu svrhu pronaći ćete, sada već naveliko poznate, pozivnice Putovnice. Neobična i simpatična pozivnica koja svojom koncepcijom neodoljivo podsjeća na pravu putovnicu, a pomoću pažljivo odabranih detalja daje najavu drugačijeg vjenčanja. Tako se u unutrašnjost pozivnice tiska zajednička fotografija mladenaca, a izvana ukrašava satenskom mašnicom u željenoj boji.
Iako je apsolutni favorit plava, ″klasična″ putovnica, one se mogu izraditi u bilo kojoj kombinaciji boja po želji mladenaca.

Pozivnica za vjenčanje u obliku putovnice Angelus art Pozivnica za vjenčanje u obliku putovnice

Druga opcija nudi se u obliku pozivnice izrađene u obliku avionske karte, popularno nazvane Pozivnica za let. Ova pozivnica može se naručiti u omotnici koja na sebi ima tiskanu staru kartu svijeta i privjesak kompas kako bi preneseni doživljaj putovanja bio još veći. Pozivnicu Putovnica i Pozivnicu za let možete vidjeti na web stranici Angelus arta unutar kolekcije Putovanja.

Pozivnica za vjenčanje u obliku avionske karte Angelus art Pozivnica za vjenčanje u obliku avionske karte

Za mladence kojima je glazba veliki dio života, ili retro mladence koji su nostalgičari za prošlim stoljećem, Angelus art pripremio je pozivnicu u obliku gramofonske ploče koja zajedno s ostalim okruglim pozivnicama čini kolekciju Round Joy. U prijevodu naziv ove kolekcije znači ″okrugli užitak″, a ove će pozivnice zaista biti užitak uručiti uzvanicima, ili ih primiti kao gost.

Pozivnica za vjenčanje u obliku gramofonske ploče Angelus art Pozivnica za vjenčanje u obliku gramofonske ploče

Okrugla ljubičasta pozivnica za vjenčanje Angelus art Okrugla pozivnica za vjenčanje s ciklama fuksija mašnom

Za one najizbirljivije, Angelus art pripremio je posebnu kolekciju ekskluzivnih pozivnica, izrađenih od drugačijih i nesvakidašnjih materijala. Drvene ili Plexy pozivnice spoj su klasike i neobičnog, naime tisak se najčešće radi klasičnim tehnikama ili gravurom, a naglasak je na posebnosti materijala od kojih se tradicionalno ne izrađuju pozivnice za vjenčanje.

Drvena pozivnica za vjenčanje s ružom Ljubičasta plexy pozivnica s cirkonom

Ukoliko među ovim pozivnicama ne nađete svog konačnog favorita, u Angelus artu otvoreni su za vaše ideje. Vrlo će vas rado primiti u showroomu u Lapačkoj 1, Zagreb i dizajnirati savršenu pozivnicu prema vašim željama.

Angelus art
01/3630-682
info@angelus-art.hr


Tekst: Vjenčanje Snova i Angelus art, 02.04.2012.


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi