Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Online lista poklona i stranice za mladence - mladenci.hr

Lista poklona i stranice za mladenceOrganizacija vjenčanja za pamćenje zadatak je koji zahtjeva maratonsku pripremu i koncentraciju na odnos između mašte i detalja. Posebnu stavku na "najljepši dan u životu" sretnih parova zauzimaju pokloni koji kroz dugi niz godina bude posebne uspomene.

Neoriginalna razmišljanja često brinu obitelj i prijatelje koji za cilj imaju upravo pronalazak poklona koji će oduševiti svojom porukom ali i funkcionalnošću. Vođeni tom idejom zaigrani entuzijasti osnovali su portal mladenci.hr koji kao svoju glavnu misiju ističe upravo savjetovanje, koordinaciju i izbor upečatljivog vjenčanog poklona.

Svaki par može se prijaviti na stranicu i izabrati vlastitu "listu želja" kada je riječ o poklonima te na taj način izbjeći spomenutu neoriginalnost i često ponavljanje poklona od strane svojih gostiju.

Lista poklona i stranice za mladence

Uz idilične pozivnice mladenci šalju i posebne šifre, kojima se i njihovi gosti priključuju "vjenčanom cyber profilu" na www.mladenci.hr tako što odaberu poklon iz unaprijed uspostavljene baze podataka. Nakon naplate poklona on se pakira uz prigodnu poruku i potom šalje na kućnu adresu svom omiljenom paru.

Mladenci.hr je prvi interaktivni vjenčani web site ovakvog tipa uspostavljen u skladu sa svjetskim trendovima koji su ritual oko logistike vjenčanja doveli do pravog savršenstva.


mladenci.hr


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi