Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Kreativci: izradite sami pozivnice i zahvalnice za vjenčanje

Kreativci: izradite sami pozivnice i zahvalnice za vjenčanje Željeli biste svom vjenčanju dodati malo vlastite kreativnosti i sami izraditi pozivnice, zahvalnice ili konfete za vjenčanje? Ovaj zadatak nikad nije bio lakši!

Svi znamo da je pozivnica uvod u vaše vjenčanje te da prije svega mora biti uredna, čitka, ali i lijepa.

Međutim, kod ovakvog zadatka mnogi mladenci bi zapeli pri prvom koraku, nalaženju adekvatnih omotnica, pripadajućih trakica ili pri izvedbi ukrasa koji u kućnoj radinosti nisu moguće za izradu.
Iz tog razloga Angelus art je upotpunio ponudu svog kutka za kreativce kako biste i sami izradili pozivnice koje ste do sada mogli gledati samo na fotografijama.

Bez obzira trebate li maštovite omotnice za pozivnice, trakice ili samo zaobliti rubove na svojim gotovim pozivnicama, Angelus art vam stoji na raspolaganju s mnoštvom materijala i usluga u svojoj ponudi.

Ovisno o vašim induvidualnim potrebama na raspolaganju su vam: omotnice raznih boja mat i perlastih kartona, u više dimenzija i oblika poput etuia, omotnice koja se rastvara kao cvijet, klasične kuverte, preklopne pozivnice te kartoni raznih oblika i boja izrezani na dimenziju koja vam odgovara. Uz njih u ponudi su i satenske trake raznih širina i boja koje ćete vrlo lako uskladiti s bojama vašeg vjenčanja te ostali dekorativni pribor poput cvijetića ili perlica.

Uz kupnju, možete se odlučiti i za neku od usluga dorade, primjerice strojno izrezivanje oblastih kuteva na vašoj pozivnici, ljepljenje etui kuverti, perforiranje odnosno rupičanje ili popularno stavljanje 3D ukrasa (blindrucka) na vašu pozivnicu. Profesionalni tim Angelus arta stoji vam na raspolaganju za vaše ideje i želje.

pozivnice i zahvalnice Angelus art pozivnice i zahvalnice Angelus art

Još jedna novost je i kupnja otisnutih, ali nezavršenih pozivnica, dovoljno je samo odabrati pozivnicu iz njihovog asortimana te naručiti takav set. U paketu ćete dobiti sve potrebno za slaganje vlastite pozivnice (omotnice, trakice, otisnuti kartoni s tekstom, eventualni ukrasi i slične sitnice koje se nalaze na odabranoj pozivnici), a pozivnicu ćete do kraja složiti i zalijepiti sami. Ova opcija je posebno interesantna mladencima koji bi voljeli imati raskošnije pozivnice, a do sada nisu imali priliku odjednom nabaviti sav potreban materijal.

pozivnice i zahvalnice Angelus art pozivnice i zahvalnice Angelus art

Vaš poduhvat ne mora stati samo pri izradi pozivnica, jer na istom mjestu možete nabaviti i sve potrebno za izradu pripadajućih zahvalnica, konfeta te kutijice i ambalažu za pakiranje poklona i kolača za goste.

pozivnice i zahvalnice Angelus art pozivnice i zahvalnice Angelus art

pozivnice i zahvalnice Angelus art pozivnice i zahvalnice Angelus art

Ponudu možete pogledati na stranici Angelus arta: angelus-art.net/c99/kreativci

Angelus art
01/3630-682
info@angelus-art.hr


Tekst: Vjenčanje Snova i Angelus art, 19.10.2013.


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi