Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Imenik - Plesni tečajevi, plesna poduka, plesne skupine:

Stranica: 1 2 Sljedeća

Izdvajamo iz ponude: Plesna skupina Nefertiti

Plesna skupina NefertitiPlesna skupina NefertitiPlesna skupina NefertitiPlesna skupina Nefertiti

Plesna skupina Nefertiti

Adresa: Šubićeva 55, Zagreb

Kontakt: 091 584-6321, 091 738-9102

Internet adresa: www.trbusni-ples.com

O nama: Želite li da vaše vjenčanje bude posebno i da svojim uzvanicima priredite nezaboravan doživljaj o kojem će se dugo pričati? Dopustite našoj show skupini da vam dočara mistični svijet Orijenta i Polinezije svojim atraktivnim i raznolikim točkama!
Plesni studio Nefertiti osnovan je u rujnu 2004. godine i bavi se podučavanjem različitih stilova trbušnog plesa, romskog plesa i raznih plesova Polinezije. U studiju djeluje show skupina "Nefertiti" koja iza sebe ima velik broj nastupa na raznim eventima, domjencima i svadbama, o čemu možete pročitati na našoj web stranici.
Plesna skupina "Nefertiti" plesala je za Stipu Mesića, Milana Bandića i mnoge hrvatske političare, egipatske i talijanske diplomate, učestvovala u programu zajedno s Esmom Redžepovom, Harisom Džinovićem, Terezom Kesovijom, Majom Šuput, Kemalom Montenom, Deenom, Goranom Karanom i drugim estradnim zvijezdama.
O kvaliteti Plesne skupine "Nefertiti" svjedoče i osvojene nagrade na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima: 3. mjesto u solo kategoriji na međunarodnom natjecanju u Beogradu 2005., osvojeno polufinale "S fortunom do zvijezda", studio Z1, rujan 2007., 3. mjesto na ESDU Croatia Open Dance Contest, 16/17.03.2008. Pula, u kategoriji etno plesova s hula koreografijom "Little Brown Girl", 3. mjesto na međunarodnom natjecanju Let's Dance Festival 2009. Prag, u kategoriji plesnih skupina s koreografijom "Roman Soul".
Program koji nudimo je raznolik - od elegantnih egipatskih točaka, strastvenog romskog plesa do egzotičnog hula plesa! Izaberite prema svojim sklonostima i željama.
Trbušni orijentalni plesovi: "Cairo Nights", "Turkish Delight", "Gypsy Passion", "Oriental night", "Oriental Party", "Latino Oriental Party"; Polinezijski plesovi: "Ia Orana Polynesia!", "Aloha Party".


Plesni centar Zagreb

Plesni centar Zagreb

Adresa: Ozaljska 93, Zagreb

Kontakt: 01/777-9412, 098/9157-443

Internet adresa: www.pcz.hr

O nama: Oduševite prijatelje svojim plesnim umijećem! Zaplešite u najvećem novouređenom plesnom prostoru, zabavite se, i uz stručnu pomoć naših voditelja savladajte sve plesne korake!


Hathor - oaza lijepog pokreta

Hathor - plesna poduka za mladence

Adresa: Heinzelova 62a (ulaz iz ulice Eugena Podaupskoga)

Kontakt: 091 170 6888, 091 1617 113, 091 52 797 22

Internet adresa: www.hathor-oaza.com

O nama: Instruktori sa velikim iskustvom učiniti će Vaše vjenčanje još posebnijim, a pritom ćete se dobro zabaviti. Ukažite nam vaše povjerenje i zablistajte na plesnom podiju na vlastitom vjenčanju!


Plesni centar Fredi

Plesni centar Fredi

Adresa: Gajeva 1/VI ( Hotel Dubrovnik), Zagreb

Kontakt: 01/4873-429, 098/236-896

Internet adresa: www.fredi-dance.hr

O nama: Plesna škola Fredi, jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova. Svi zainteresirani mogu se upisati pojedinačno ili u paru.


Plesni centar Tactus

Plesni centar Tactus

Adresa: Zagreb (Novi Zagreb i Sesvete) i Bjelovar

Kontakt: 091/244-8844

Internet adresa: www.tactus.hr

O nama: Plesna škola Tactus organizira tečajeve društvenih, standardnih i latinskoameričkih plesova, ubrzane tečajeve za mladence i maturante te tečajeve plesa za djecu, a otvorena je svim dobnim skupinama.


Plesna škola Diva

Plesna škola Diva

Adresa: Krešićeva 5, Borongaj, Zagreb

Kontakt: 01/231-9685, 098/859-434

Internet adresa: www.plesna-skola-diva.hr

O nama: U ugodnom ambijentu učinite svoje prve korake ili usavršite već postojeće plesno umijeće. Klimatizirana dvorana sa ogledalima omogućit će vam ugodan boravak, a blizina tramvajske i autobusne stanice lagan pristup ako i nemate auto.


Stranica: 1 2 Sljedeća

Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi