Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Imenik - Cvijeće, buketi i cvjetne dekoracije za vjenčanja:

Izdvajamo iz ponude: Cvjećarnica Cvijet.hr

Vjenčani buket Cvijet.hrVjenčani buket Cvijet.hrVjenčani buket Cvijet.hrVjenčani buket Cvijet.hrVjenčani buket Cvijet.hrVjenčani buket Cvijet.hr

Cvjećarnica Cvijet.hr

Adresa: Maksimirska 57, Zagreb

Kontakt: 01/2360-488

Internet adresa: www.cvijet.hr

O nama: Mirisom i bojom cvijeća učinite svoje vjenčanje posebnim. Naš mali stručni tim sa zadovoljstvom će vam pomoći idejama i uslugom. Obožavamo izrađivati neobične kreacije, te osobito pazimo da buketi odgovaraju vašoj osobnosti. Izrađujemo sve od svježeg cvijeća potrebnog za vaše vjenčanje snova (od buketa do uređivanja svečanih dvorana, automobila...).
Dugogodišnjim radom stekli smo kvalitetu i pouzdanost. Osobito pazimo da sve bude usklađeno, kroj i boja vaše vjenčanice sa oblikom i bojom odabranog cvijeća, oblik aranžmana sa oblikom stola i prostora, funkcionalnost i impresija cvjetnih dekoracija. Svakom vjenčanju pristupamo sa pažnjom i želimo da bude najljepše.
Od referenca ponosimo se osvojenim 1. mjestom na natjecanju (Floraart na Bundeku) Hrvatskog kupa florista 2009. Budite slobodni svratiti do nas i zaviriti u naš cvjetni svijet.
Uz klasičnu prodaju, prva smo internet cvjećarnica u Hrvatskoj, od 1999g. naše cvjetne bukete dostavljamo vašim dragim osobama. Uz par klikova napravite narudžbu, iznenadite i osmijeh je zagarantiran.


Izdvajamo iz ponude: Cvjetna galerija Sreća

Dekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija SrećaDekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija SrećaDekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija SrećaDekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija SrećaDekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija SrećaDekoracije za vjenčanja: Cvjetna galerija Sreća

Cvjetna galerija Sreća

Adresa: Malešnica 12, Zagreb

Kontakt: 01/3733-830, 098/1695-386, 098/9171-950

Internet adresa: www.cvjetnagalerija-sreca.hr

O nama: U Cvjetnoj galeriji Sreća Petra i Marijan pokušati će udovoljiti svim vašim željama u pogledu dekoracija za vaše vjenčanje.
Nakon što su uspješno organizirali vlastito vjenčanje, odlučili su svoj posao posvetiti upravo mladencima. I sam naziv cvjetne galerije govori kako rade posao koji vole i žele tu sreću podijeliti s drugima. Zbog toga su uvijek otvoreni za nove izazove. Osim prirode i mašte, vječnu inspiraciju pronalaze u samom razgovoru s mladencima. Tako su i nastale jedinstvene i neponovljive cvjetne priče koje su ostale zabilježene u njihovoj bogatoj kolekciji fotografija.
Želite li i vi zajedno s njima stvoriti jednu takvu priču, svakako ih posjetite.


Cvjećarnica i poklon galerija "NERA"

Cvjećarnica i poklon galerija Nera

Adresa: Trg Stjepana Radića 7, Petrinja

Kontakt: 044/813-436, 098/997-3345

Internet adresa: www.nera-petrinja.hr

O nama: Dragi naši mladenci...Molimo Vas da izdvojite malo vremena i posjetite nas na našoj internet adresi. Ako ste neodlučni i ne znate što bi bilo najbolje za Vas, nazovite nas ili nas posjetite osobno s punim povjerenjem i bez obaveze.


Buketi i cvjetni aranžmani Matea

Cvijeće Matea

Kontakt: Matea 098/823-077

Internet adresa: http://www.buketimatea.bloger.hr/

O nama: Povoljno izrađujem vjenčane bukete, buketiće za djeveruše, revere za mladoženju, cvjetne dekore za crkvu, cvjetne ukrase na stolovima i ostale cvjetne aranžmane te ukrašavanje auta.


Cvjećarna Nela

Cvjećarna Nela

Adresa: Sitnice 9, Zagreb

Kontakt: 01/2995-888, 098/9711-763

Internet adresa: www.cvjecarnicanela.hr

O nama: U cvjećarni Nela izrađujemo: cvijeće i ukrase za vjenčanja, aranžmane, bukete, pakiranje poklona... Mogućnost naručivanja i dostave na adresu.


Cvjećarnica Ruža

Cvjećarnica Ruža

Adresa: Glavna 23, Mala Subotica

Kontakt: 040/631-720, 099/6631-720

Internet adresa: www.cvjecarnica-ruza.hr

O nama: Tim smo, koji uz svoje znanje i stručnost puno ulaže u kvalitetu usluge. Svi buketi iz ponude naše su cvjetne kreacije. Dugogodišnje iskustvo i povjerenje naših korisnika pridonijelo je našoj kvaliteti i usluzi.


Studio Roses & Flores

Studio Roses i Flores

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 115, Kutina

Kontakt: 098/547-034

Internet adresa: www.roses-flores.hr

O nama: Neka vas ne plaši to što se naš studio nalazi u Kutini, a Vaše se vjenčanje održava u Zagrebu, Slavonskom brodu ili negdje na moru. Ne morate Vi doći k nama, jer mi ćemo posjetiti Vas, i ponuditi Vam najmaštovitija cvjetna rješenja.

Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi