Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Fotoknjiga - vaše vjenčanje u pravoj knjizi

Fotoknjiga fotografija s vjenčanjaVaše vjenčanje je jedan od najsvečanijih događaja u vašem životu i zato zaslužuje da ga se ovjekovječi u pravoj pravcatoj knjizi - fotoknjizi.

Korištenjem jednostavnog programa kojeg možete skinuti na stranici www.fototeka.hr kroz nekoliko jednostavnih koraka možete dizajnirati i otisnuti vlastitu fotoknjigu - foto-album nove generacije kakav ste do sada mogli dobiti samo kod najboljih profesionalnih fotografa, i to za ne baš tako male novce.

Program je napravljen da vam maksimalno pojednostavni izradu knjige, a na vama je samo da odaberete dizajn, rasporedite fotografije i upišete komentare. Kada ste zadovoljni svojim uratkom, jednostavnim klikom plaćate i naručujete knjigu - sve putem interneta. Nakon obavljene narudžbe vaša fotoknjiga stiže na odabranu adresu kroz samo nekoliko dana.

Povod za izradu vaše fotoknjige je vjenčanje, ali zato kod odabira teme možete biti krajnje kreativni. Osim klasične kompilacije fotografija, tema može biti npr. ceremonija vjenčanja, prvi ples, mladenci u djetinjstvu, momačka i djevojačka večer itd. Vjerujemo da ćete smisliti nešto fantastično, a kada vam stigne vaša prva fotoknjiga, obavezno nam pošaljite fotografije. Kako bismo vam olakšali izradu fotoknjige, na www.fototeka.hr potražite galeriju fotoknjiga, ideje i trikove. Bit ćete oduševljeni krajnjim rezultatima!

Fototeka je aktivna i na Facebooku, postanite fan i iskoristite pogodnosti i popuste koje ekipa iz Fototeke svakodnevno smišlja.


www.fototeka.hr


Sponzorirani sadržaj

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Vjenčane nedoumice: odabir i promjena prezimena
Davanje kapare i plaćanja prije vjenčanja
Ideje i savjeti za prvi ples mladenaca
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi