Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Vjenčanja u Klubu književnika

Restoran Klub književnikaKlub književnika... Na što vas asocira? Na prostor prepun boema, mirnih pjesničkih duša, sanjara, uređen kao mali boemski kafić i restoran u Parizu ali, ništa od ovoga nije viđeno u prostoru, ovog Kluba književnika.

Ovo je nešto drugačije: prostor smješten na 1 katu zgrade u centru grada Zagreba, na samom Trgu Bana Jelačića, pravo je mjesto za sve zaljubljene sanjare, i one željne nečeg novog.

Restoran odiše elegancijom i otmjenošću i stvoren je za sve one koji ne žele imati ogromno vjenčanje, a opet žele imati svadbenu večeru za pamćenje.

Restoran Klub književnika

Uredništvo portala Vjenčanje snova prisustvovalo je eventu koji je organizirao Klub književnika u svrhu promocije organizacije svadbenih večera u njihovom restoranu. Moram priznati da je promocija bila iznad svih očekivanja: ljubazno osoblje, degustacije njihove hrane i pića, koktel majstor, dj, tamburaši i prekrasno uređenje prostora. U razgovoru sa gospodinom Franjom, koji je bio i više nego ljubazan, osjećala sam se kao kod kuće. Ne samo ja, nego i naša urednica Branka i naša forumska moderatorica Jelena. Također, vrlo ljubazni i pristupačni vlasnici, gospoda Hrvoje i Goran, učinili su sve kako bi nam u što boljem svijetlu predstavili svoj restoran.

Restoran Klub književnika

Saznale smo da restoran Klub književnika za vjenčanja prima maksimalno 130 ljudi, tako da svi oni koji vole velike svadbe, nažalost ovdje neće moći naći svoje mjesto pod suncem, ali svi ostali su u ovaj restoran i više nego pozvani. Sam restoran nudi mladencima 4 menija u rasponu cijena od €47-€65, a cijene ovise samo o tome da li mladenci donose svoje piće ili o vrsti vina, ukoliko se uzima piće od restorana. Ugodno nas je iznenadila činjenica, da za razliku od nekih sala, u ovu cijenu je uključeno gotovo sve što se inače standardno nadoplaćuje. Tako za svadbenu večeru u ovom restoranu nećete dodatno platiti: strana žestoka pića kao aperitive, navlake za stolce, manje cvjetne dekoracije za svaki stol i aranžman za mladence, servis konobara za hranu i piće koje donesu mladenci, te dekoracije i korisne sitnice poput meni-kartica za svaki stol i numeriranih oznaka stolova. U moru svadbenih sala koji naplaćuju svaku od ovih stavki, restoran Klub književnika je pravo osvježenje.
Jedina napomena je ta da je svadbena večera u Klubu književnika ograničena na trajanje od 9h, odnosno, ukoliko se svadba produži, plaćaju se dodatni sati - što je ujedno i povoljnija solucija od plaćanja svakog dodatnog sata iza ponoći.

Restoran Klub književnika

Sigurno se pitate što je sa parkiranjem u centru Zagreba? U dogovoru sa osobljem i vlasnicima restorana i to se može riješiti organiziranjem parkiranja za goste u garaži na Langovom Trgu, uz simboličnu naknadu po automobilu. Ugodno sam bila iznenađena kada sam vidjela da su vlasnici ovoga restorana stvarno mislili na sve, odnosno na sve su moguće načine pokušali, a i uspjeli olakšati organizaciju vjenčanja mladencima. Jer, ako uzmemo u obzir da mladenci ne moraju voditi brigu oko uređivanja sale, te dodatnih troškova istoga, baš kao što ne moraju voditi brigu o vinima, dodatnom tisku jelovnika, mladencima preostaje jedino da taj dan uživaju i uđu u njega sa što manje stresa i muke.

Restoran Klub književnika

Na kraju ove priče možemo reći da je Klub književnika dugo traženo rješenje za mladence koji imaju do stotinu gostiju, a velike sale u gradu ih zbog manjeg broja uzvanika odbijaju.

Pripremila: Tajana Kramar, 02.11.2008.

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi