Brankin kutak
Dariov kutak
Profesionalci savjetuju
Blog mladenaca
Imenik usluga
Vjenčanja Divlje vode Dijeta

Kako zaprositi - 50 originalnih načina (drugi dio)

zaruke - Vjenčanje SnovaUkoliko u prvom dijelu članka niste našli inspiraciju za sebe, u ovome ćete to sigurno naći. Već smo zaključili da vjenčanju iz snova mora prethoditi prosidba iz snova. Slijedi druga polovica originalnih i maštovitih ideja kako zaprositi:

26. Za jednostavno iznenađenje, zamijenite joj prsten koji skida prije spavanja sa zaručničkim prstenom i kojeg će vidjeti tek kada se ujutro probudi i stavi prsten na ruku. Naravno, pod uvjetom da svaki dan nosi taj nakit.

27. Napunite cijelu sobu balonima, a u jedan balon stavite prsten. Ako ne možete sami, postoje dućani koji su specijalizirani za takve stvari i bez problema će vam umetnuti bilo kakav poklončić u balon. Njoj kažete da mora ispucati sve balone kako bi našla onaj najvredniji. Prsten može ostati u kutijici ili na njega možete zavezati svilenu mašnicu, tako da se ne zagubi prilikom bušenja balona. Ako ti je do još veće zabave, u par prvih balona smjestite lažne darove, npr. privjesak za ključeve, malog medvjedića i slične igračke za "zbunjivanje protivnika".

28. Na subotnjem karaoke izlasku otpjevajte joj vašu pjesmu i na kraju pjesme pitajte "Hoćeš li se udati za mene?"

29. U dogovoru sa prijateljima pripremite piknik iznenađenja na obali jezera, rijeke ili na nekom šetalištu. Prijatelji neka sve pripreme po uputama: obavezno neka serviraju jagode i ostale delicije, aranžiraju nešto cvijeća i čekaju dok im telefonom ne javite da ste u blizini. Ona definitivno neće očekivati da je to pripremljeno za nju, a vrhunac prosidbe slijedi nakon prvotnog opuštanja.

30. Za vrijeme zajedničkog izlaska na omiljeno mjesto dogovorite se sa dj-om ili bandom koji svira da objave prosidbu preko razglasa i zasviraju vašu pjesmu.

31. Napišite 10 razloga zašto se želite oženiti svojom dragom. Dajte joj to kao ljubavno pismo, pročitajte na glas ili pošaljite u 10 odvojenih poruka tokom dana. Posljednji napisani razlog donesite joj osobno s prstenom.

32. Zakupite oglas u dnevnim novinama koje ona čita. To mora biti nešto vidljivo, npr. na četvrt stranice, a možete joj pomoći na taj način da joj javite da ima nešto jako, jako zanimljivo u tim novinama.

33. Zakupite veliki reklamni plakat pored ceste kojom se vozi na posao na kojem će pisati njeno ime i tvoja prosidba. Parkirajte se ispod ili ju čekajte na poslu sa prstenom u ruci.

34. Ukoliko ujutro sluša radio dok se sprema na posao ili dok se zajedno vozite, pokušaj zakupiti oglas na njenoj omiljenoj stanici gdje će spiker pročitati tvoju prosidbu. Većina modernih spikera će to učiniti i besplatno uz malo moljakanja.

35. Za Badnjak ukrasite božićno drvce samo lampicama i kao jedini ukras objesite kutijicu s prstenom.

36. Povedite ju na neki sajam gdje ima štand obaranja predmeta lopticama. Prethodno dogovorite da joj kao nagradu (makar utješnu) donesu medvjedića na kojeg je privezana kutijica s prstenom.

37. Ako vaša draga predaje u školi, ušuljajte se prije nastave i ispišite vašu prosidbu na ploči. Pričekajte ju u wc-u ili iza vrata kako bi povjerovala da nije riječ o dječjoj šali.

38. Kupite magnete za hladnjak u obliku slova. Ispišite prosidbu baš njima na vašem hladnjaku.

zaruke - Vjenčanje Snova

39. Napišite svoju prosidbu flourescentnim zvjezdicama na plafonu svoje spavaće sobe. Navečer kad legnete u krevet i ugasite svjetlo očekujte sve osim spavanja.

40. Oblijepite bocu ili tetrapak od mlijeka sa papirićima na kojima je ispisana prosidba. Kada krene u hladnjak po mlijeko za jutarnju kavu, vaša draga će misliti da još sanja.

41. Možda je za vas rješenje klasična prosidba uz doručak u krevetu. Pladanj sa novinama, buketićem cvijeća, šalicom kave, svježim kroasanom i naravno kutijicom sa prstenom.

42. Ako volite jesti plodove mora, napravite romantičnu večeru, a u posebnu školjku na sredini njenog tanjura smjestite prsten.

43. U restoranu zamolite da čokoladnim umakom po tanjuru ispišu "udaj se za mene" i takvog postave ispred nje.

44. Volite li darivati svoju dragu? U veliku košaru stavite njenu omiljenu čokoladu, prekrasno donje rublje, mekane papuče, cd sa ljubavnim pjesmama, a na samo dno kutijicu sa prstenom… Već sami pokloni su veliko iznenađenje za sebe, sve dok ne dođe do onog najbitnijeg…

45. Zamrznite prsten u kockici leda i onda joj ponudite napraviti hladnu osvježavajuću limunadu (ili koktel) - naravno zadnju ubacite tu kockicu leda – možete i pred njom!

46. Od njezinih omiljenih bombona napravi srce na stolu i stavi prsten u sredinu, ili sa puno bombona ispiši velikim slovima "udaj se za mene", "budi moja do kraja života", "budi moja mladenka" i slično.

47. Zamolite njenu kolegicu s posla da joj kaže kako ima vrlo važan sastanak sa važnim klijentom u restoranu. Kada stigne i ugleda tebe, biti će sretna što te vidi i uljepšati će joj dan, a prosidba će biti ono radi čega neće skidati osmijeh s lica duže vrijeme.

48. Klasično ali lijepo - organizirajte večeru, ili kod kuće, ili u restoranu i umjesto deserta na stol neka joj bude poslužena kutijica s prstenom.

49. Još jedna opcija za desert sa večerom kod kuće: u omiljenoj slastičarnici naručite mini tortu sa natpisom "hoćeš li se udati za mene?"

50. Napravite mini fotoalbum od vaših omiljenih slika, ne mora ih biti puno, oko dvadesetak, i obavezno napišite komentare ispod svake slike. Prvom prigodom zajedno prolistajte album i komentirajte svaku sliku i opis. Na zadnjoj stranici albuma neka bude vaša slika sa prstenom tj. rastvorenom kutijicom u ruci. Umjesto komentara može pisati: "Danas: hoćeš li se udati za mene?"

Mislim da se svi slažemo da je bilo koji od ovih načina prosidbe prekrasan uvod u romantično vjenčanje. Samo, ne zaboravite i na malo pažnje – ukoliko organizirate prosidbu koja uključuje druge ljude pazite kome dajete prsten, a ukoliko vaša prosidba uključuje stavljanje prstena u hranu ili piće, pazite da isti ne završi u želucu vaše drage. Opreza čak i u tim romantičnim situacijama nije dosta. Portal Vjenčanje snova želi vam sreću sa organizacijom!

Pripremio: Dario Jagatić, 3.6.2008.

Povezani članci i teme:


Pošalji prijatelju Dodaj u Favorites/Bookmarks Ispiši Podijeli na Facebooku Objavi na Twitteru Pošalji na Delicious Objavi na MySpace Preporuči na Stumbleupon
Imenik djelatnosti, usluga i proizvoda za vjenčanje Angelus art
Restoran Laguna
Marketing
Kozmetički studio La Verne
Zaručili ste se? Sljedeći korak je...
Informacije o sklapanju braka i potrebnim dokumentima
Preuzmite predložak kartica s imenima za stolove
Savjeti za darivanje mladenaca
Download: bojanka i slikovnica za male goste
Brankin kutak: Kako odabrati boje, temu ili stil vjenčanja?
Dariov kutak: 50 originalnih načina kako zaprositi